Ден: 30.01.2017

Саи за Роналдо

Саи за Роналдо

422_2244 kn Ronaldoo 4

TRKNKF0335Кюстендилска фабрика ушила чифт обувки, предназначени за футболната звезда и носител на Златната топка Кристиано Роналдо. Тя е изпълнила специалната поръчка на италианска фирма, която преди това е шила същия модел в Кюстендил. Кристиано Роналдо вече е носил такъв модел обувки, но си е поръчал още един чифт, защото много са му харесали. Те са в червено, черно и бяло. Цената им на свободния пазар е около 300 евро. Обувките са направени от неопрен. Това зашеметяващо текстче пусна кюстендилски сайт, а веднага го завъртяха още няколко „екипа“ от „сайтовото пространство“. Дори и имаше отзвук в Македония – то е ясно, обувките не са шити в Кюстендил, а някъде по Македония, изръмжаха комшиите. „Приятел ми е дизайнерът моделиер, който е изработил чифта. Какви ти македонци, всичко стана в Кюстендил“, защитава авторството на нещата кюстендилският репортер Иво К. сътворил сензацията, че Кюстендил обу звездата на „Реал“ /Мадрид/, Португалия, а и на света /нали така/. Публикуваното на сайта dariknews.bg, е от страницата във Facebook на моделиера на обувките Elena Iachi, която е написала: Amazing Cristiano Ronaldo with our red slip-on sneakers !! Thank В подкрепа към материала е публикувана и снимка на моделиера на обувките Elena Iachi.
Супер, много добре. Само, че следват милиони въпроси. Как така па в Кюстендил чифт обуща са изработени от-до, по поръчка. При соца в града имаше завод „Ильо войвода“, но тай правеше дамски обуща, не е за вярване да му стават на Роналдо. А, има и фирма „Дарис“, която прави обувки за Италия, злите езици говорят, че работи на ишлеме. Има десетки италиански цехове, но за саи – не и за обувки. Институции и близко до „Дарис“ хора изключват варианта там да са шили въпросния чифт, че оказал се и втори за звездата. Да не би в Кюстендил да са правили саите, а обущата да са ушити някъде в Италия, Испания, Франция. В очакване са всички сайтът да убеди, че писанието му е истина. да звъни на самия Роналдо. Може да се окаже, че и друго са му шили и обули в Кюстендил /да не дразним македонците /.

ZURICH, SWITZERLAND - JANUARY 09: The Best FIFA Men's Player Award nominee Cristiano Ronaldo of Portugal and Real Madrid arrives with his son and a guest for The Best FIFA Football Awards 2016 on January 9, 2017 in Zurich, Switzerland. (Photo by Philipp Schmidli/Getty Images) kn Roonaldo 1

kn Roonaldo kn Roonaldo 2

Юг News