Day: 07.07.2019

Ето ги

Ето ги


Делегати от цялата областна структура на ГЕРБ – Кюстендил взеха участие в Националното събрание на политическата сила, което се проведе днес в НДК. В рамките на форума бяха гласувани промени в Устава на ПП ГЕРБ и Изпълнителната комисия на партията. На събитието присъстваха 1200 делегати от цялата страна.
В Националното събрание участие взеха областният координатор Виктор Янев, народните представители Кирил Калфин и Радослава Чеканска, кметовете Петър Паунов, инж. Методи Чимев, Калин Гелев, Георги Кабзималски и Иван Минков. Присъстваха също така председателите на общинските съвети Михаела Крумова, Емил Гущеров и Даниела Стоянова, общинските координатори на ГЕРБ по места, съветници и членове на партията от област Кюстендил.

Кметовете са интересни по снимките за кюстендилскоот участие в Националното събрание. Петър Паунов, който си върна партийната книжка като член /и основател на местно ниво/ на СДС. Провървя му и този път. ГЕРБ и СДС ще са заедно и на местиня вот. От което на истинските седесари им идва да псуват и проклетисват. Нека си псуват. Инж. Методи Чимев още преди почтни година обяви, че ще се кандидатира за трети мандат. По-точно ще го кандидатират. Нека – но в Дупница все по-често се чуват констатации, че Галеви не са напуснали Дупница. Калин Гелев е каякар, ще гребе отново лодката – може и в 103-градусов басейн с минерална вода. И посред зима басейните на открито не затварят в Сапарейро. Иван Минков /Кочериново/ прави някакви номера на ГЕРБ предния път. Но сега е на предната линия – ГЕРБ, и „Само ГЕРБ!“. А съседът му Георги Кабзималски вече е увековечен – дали заради близостта с Рилската обител, но в тоя район, Рилското корито, дълголетието и имиджа не се мерят в мандати, а в десетилетия и столетия дори. Та така. Отново той. А какво би казал ГЕРБ за Трекляно, където от 1944 год. друга партия освен червените не е печелила. За Невестино, където о.р. полковник Димитър Стаменков не е губил избори вече 16-а година. В Бобошево – там Крум Маринов сменя колите, не и позициите си. БСП! И в миньорския Бобов дол. Вече без ЛИДЕР там. Значи червените.
Това са. Стартовата позиция е тази. Дерзайте! Снимките не лъжат.

Юг News