Ден: 23.11.2021

Едва ли

Едва ли
Областният управител инж. Александър Пандурски се срещна с трима от новоизбраните четирима депутати от Кюстендилско. И ги поздрави за избирането им и изрази надежда, че, независимо от политическата принадлежност, с обединени усилия ще работят заедно за развитието на региона. Включиха се Снежана Траянска от ИТН, Христо Терзийски от ГЕРБ – СДС и Бойко Клечков от „БСП за България“.Народният представител от „Продължаваме промяната“ Георги Стамов не успя да присъства заради служебни ангажименти Важното е за област Кюстендил да работим като един екип, който защитава интересите на местните жители и се бори за реализирането на ключови инфраструктурни проекти и добри политики в региона, пожелателно се изрази областният управител.
„Благодаря ви, че откликнахте на тази покана. Трябва да знаете, че в лицето на Областна администрация винаги ще имате един коректен партньор, който има желание да работи и съдейства за реализирането на добрите политики за Кюстендилски регион“, заяви още инж. Пандурски. Той обясни, че за тези няколко месеца Областната управа е дала „зелена светлина“ на няколко проекта и е съдействала по казуси, които са били на дневен ред за решаване. Бяха обсъдени редица проблеми и въпроси, касаещи общините от Кюстендилска област. Бе коментирано и значението на големите инфраструктурни проекти, които трябва да се реализират, за да се даде тласък на местната икономика. Поставена бе и темата за подкрепа на малкия и среден бизнес, но също така и търсенето на начин за привличане на големи инвеститори. „Разчитаме на вас да привлечете такива инвеститори. Имаме подходящи терени и имоти в областта, които биха могли да се използват за реализирането на големи инвестиции“, заяви още инж. Пандурски. И все такива „ала-бала“ неща.
Веднага е ясно, че нищо не може да се чака от кюстендилските депутати. Ама нищо. Най-много да се съберат на празника „Кюстендилска пролет-2022г“, ако се проведе на живо /дано епидемията да е отминала, дано !/. Едва ли някой от тези четиримита ще се обади в парламента, поне да пита нещо. Може би Снежанка Траянска, чисто по женски едва ли ще се сдържи. А човекът на Продължаваме проманята. Той пък и не е и дошъл на срещата. Абе.. И още нещо. Едва ли някой от участвалите в приема на областния управител е рачоарован или отчян от комунизма. Така, че…Какво да чакаме!