За какво, бе
Досегашният председател на ГЕРБ – Кюстендил Михаела Крумова епреизбрана отново за ръководител на общинската организация. Това станапо време на отчетно-изборно събрание на структурата, на което сеноминираха също организационен секретар и членове на ръководството на ППГЕРБ – Кюстендил. Новото ръководство ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на политическата сила. На събранието присъства и областният координатор Даниел Данчев, който изрази високата си оценка за работата на общинското ръководство досега и за дейността на неговия председател. “Перспективите пред ГЕРБ са все по-добри и съм убеден, че на следващите парламентарни избори, ще сме отново първа политическа сила”, изрази увереност Данчев. Пред присъстващите членове на събранието Михаела Крумова направи отчет
на дейността на общинската организация за времето, в което е била председател. За периода са проведени три парламентарни, едни местни и едни президентски избори. “ГЕРБ бе първа политическа сила почти на всички и постигна едни от най-добрите резултати сред структурите ни в страната. И това независимо от цялата репресивна политиката на служебните правителства и на вътрешния министър г-н Рашков. Благодаря на всеки един от вас за положения труд по време на проведените избори. Благодаря, че намерихте сили и смелост и не се уплашихте от натиска, от привикванията в полицията, от репресиите. Опитаха се да ни сплашат, а сега успешно се опитват да ни докарат дотам да гладуваме”, заяви своят категорична позицияа Михаела Крумова. Тя отправи благодарност към членовете в секционните избирателни комисии и на тези в РИК за работата им през изминалите избори, както и за пълното съдействие от страна на областния координатор Даниел Данчев. “В момента има абсолютен управленски дефицит в държавата – никой не управлява кризите, никой не се интересува от нищо, никой не поема политическа отговорност”, коментира Крумова. “Такива щети, каквито те се нанасят, ние и да искаме, не можем да им нанесем”, посочи още Михаела Крумова.Общинското ръководство на ГЕРБ – Кюстендил е 11-членно – състои се от председател, секретар и деветима членове.По време на събранието Мая Станойкова-Илиева беше номинирана единодушно за организационен секретар. Тя е общински съветник, дълги години бе областен координатор на Младежи ГЕРБ и член на ръководството в Кюстендил.
Защо е всичко, бе! ПП ГЕРБ-Кюстендил. Какво беше и какво е това. Кой друг да е лидер общински на бившите управляващи. Може би – Виктор Янев! Нямат хора, едни и същи през мсичките тия петнадесетина години. Ама упорстват – заради някакив местин облаги, усторйване. Стерилничат по партийна линия. Михаела изгуби председателското място в Кюстендил заради двадесет дена депутат .Сега трябав да наваксва и пак да докопа предишното статукво. Не е най-достойното. Ето. Докторката Таваличка е пос от политиката. Ще наблегне на докторството. В кабинета. Много по-достойно.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.